.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

08 December 2017

Snowcap Berhantu Yang tengah viral Sekarang

Hai semua, selamat malam kina is back in action, aceceh. hehe
Tak delah kina cuma nak bagi tahu yang after this kina insyaallah akan kembali aktif berblogging, sebab kina rindu sangat zaman zaman berbloging dulu.
I want to bring it back, alot of memories tau.
Eh ni kina nak cerita pasal #Snowcap yang tengah viral sekarang ni #SnowcapBerhantu, kina mula mula tahu snowcap berhantu ni kan, memang tak pecaya sangat, ni mesti viral berbayar ni, tapi sebabkan kina courious jadi kina pun try beli dan pakai,Serius lepas tu kina rasa menyesal sebab kina cakap benda ni viral berbayar, sebabnya snowcap ni viral memang sebab dia punya keselesaan dia. Superb gilalah bak ang. Kain dia jenis yang memeri dan sejuk di kepala tu plus bila pakai memang tak sakit telinga.😘
Jadi sebabkan kina terlampau suka akan snowcap ni kena terus signup sebagai one of mini agent, mula mula nak jadi agent,tapi dek kerana agent dah penuh jadi mini agent pun oklah.
Memang tak sangka bila start kina share kebaikan snowcap ni dengan orang ramai, memang ramai terujalah kan sebab dia murah nak dibandingkan dengan dia punya kualiti.
Korang kalau nak tahu rasa snowcap ni korang boleh lah try satu. Boleh ja beli dengan mana mana seller atau kalau nak beli ngan kina pun boleh. Kina alu alukan.
boleh Klik link ni untuk teris whatsapp kina.
eh lupa pulak ni kina share gambar snowcap tu sikit. hehe



28 November 2017

WOMEN SHOES

Assalamualaikum.
 Hai semua, korang sihat tak ni? kina kembali lagi kali ni. Hajat di hati nak tulis dalam bahasa inggeris tapi kina tengok dah ramai yang cerita pasal benda ni dalam BI jadi kina cuba untuk buat dalam bahasa melayu pulak
so let started.
dah nama pun tajuk dia WOMEN SHOES jadi kat sini kina bercerita tentang jenis jenis kasut yang korang patut tahu,alah kalau dah namanya perempuan comfirm korang gila kasut jugak macam kina kan? haha. Kina punya collection of shoes tu kan boleh kata penuh almari kasut tau. Asal nampak je kasut yang cantik dan paling penting selesa kina terus grab dengan happynya.
Kalau kina kina lebih prefer wedges sebab dia tinggi dan tapak dia full,jadi sesuailah ngan kina yang dah makin chubby ni kan. 
ok baiklah jom kita mulakan
Image result for jenis jenis kasut wanita
Kitten Heel

Nose silver Evening Glitter Heel Pumps NO327SH0S6UVMY_1
kalau korang nak tahu kitten heel ni adalah kasut yang dimana kasut bertumit yang mempuyai ukuran sekitar 1.5 inch ke 2 inch. jadi pada yang tak gemar akan kasut kasut yang sedikit tinggi atau igin mula mencuba kasut yang bertumit tinggi bolehlah try pakai kasut ni tau. Pelan pelan kayuh kata orang kan.

Wedges

 wedges ni kegemaran kina, yelah sebab kina akan lebih stabil bila kina pakai kasut ni,lebih         confident jugak sebab nampak kurus dan paling penting tinggi,haha. walaupun hakikiatnya kina ni tak cukup inchi.


Ballet Plat 


kasut jenis ballet ni adalah kasut yang tak bertapak tu eh bukan tak bertapak yang tak bertumitlah. tak bertapak tu bukan kasut namanya, kasut ni yang menjadi kegilaan ramai sebab dia flexible di pakai dan sangat selesa. cumanya kina kekadang tak tahan sebab selalu melecek di kaki.




Ok rasanya cukup kot kina cerita pasal 3 jenis kasut ni dulu, sebab kalau panjang sangat takut korang malas nak membaca pulak.hahax.baiklah sampai sini dulu cerita kina, bila jari menari lagi pasti entry akan terpatri di sini.

26 November 2017

It NOVEMBER 201K

MasyaAllah, it near 2018 now, lamanya kina tak berblogging, last berbloging yang kina ingat masa tu, kina masih dalam intern di kolej komuniti hari ke 4.
Now almost 5 month dah kina tanam anggur kat belakang rumah,hehe. ok gurau.
Now dalam tunggu interview or kerja yang sangkut jadi kina buat fulltime bussiness online,
Kalau siapa yang follow kina mesti tahu kina start berniaga secara online masa tu tahun 2012, dan still online hingga sekarang. cumanya time belajar benda tu jadi part time jalah. tapi part time yang tak macam part time.
Alhamdulillah duit perniagaan tu yang kina guna untuk survive dalam pebelanjaan harian sebagai seorang student.
Alhamdulillah.
Dah lama kina tinggalkan dunia bloging ni, korang apa khabar? sihat tak? Kina harap semua sihat aja, paling kina rindu dekat BIG FAMILY Geng Segar Follower
Rindu nak macam dulu dulu semula, tapi tulah kekangan masa kan sekarang. tapi now since kina dah start balik ni, doakan kan kina konsistant tau, sebab kina ada banyak benda yang kina nak share ngan korang semua.
Tengoklah bila kina dah mula mengarang memang panjang berjela jela lah jadinya post ni.hehe. Kina rasa sampai sini dulu entry kina,kita jumpa lagi di lain post tau. Salam sayang *kina
Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu